După două înfrângeri și o remiză în meciurile oficiale din acest sezon competițional, Toni Petrea și-a dat demisia de la FCSB. Vicecampioana României i-a găsit rapid înlocuitor.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nicolae Dică va fi noul antrenor al celor de la FCSB

Conform AS.ro, Gigi Becali a bătut deja palma cu Nicolae Dică, antrenor care a mai pregătit-o în două rânduri pe FCSB (prima dată ca antrenor secund, iar mai apoi ca principal).

Sursa menționată mai precizează că Nicolae Dică va conduce marți, 26 iulie, primul antrenament alături de noii săi elevi.

În vârstă de 42 de ani, Dică a mai fost pe banca tehnică a formației bucureștene în două rânduri: secund al lui Mirel Rădoi (2014-2015) și principal (2016-2017).

În următorul meci, FCSB o va întâlni joi, de la ora 20:30, pe Saburtalo Tbilisi în manșa retur contând pentru turul doi preliminar din Conference League. Gruparea din Georgia s-a impus cu 1-0 pe propriul teren.

Toni Petrea și-a dat demisia după startul ratat de sezon

După un dezamăgitor 1-1 cu nou promovata U Cluj în prima etapă, FCSB a pierdut derbiul cu Rapid de duminică seara (2-0) din SuperLiga (fosta Liga 1). În urma acestor rezultate, Toni Petrea și-a prezentat demisia.

FCSB, start ratat de sezon - Cui vrea Gigi Becali să cedeze echipa