După un start ratat de sezon (două înfrângeri și o remiză), Toni Petrea și-a dat demisia din funcția de antrenor al celor de la FCSB. În vârstă de 47 de ani, antrenorul a ales să plece după eșecul (scor 2-0) din meciul cu Rapid.

Toni PetreaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

După un dezamăgitor 1-1 cu nou promovata U Cluj în prima etapă, FCSB a pierdut derbiul cu Rapid de duminică seara (2-0) din SuperLiga (fosta Liga 1).

Gigi Becali confirmă: Toni Petrea a plecat de la FCSB

În vârstă de 64 de ani, Gigi Becali a confirmat despărțirea de Toni Petrea după înfrângerea cu 2-0 suferită în Giulești.

„El m-a sunat aseară (n.r. duminică) și mi-a zis că pleacă. Am zis să vorbim azi, să nu vorbim la cald. El mi-a zis că dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. A zis că dacă se întâmplă ceva, de ce să aibă el pe conștiință necalificarea.

El pleacă acum! Eu i-am zis să stea, dar a zis ca nu mai vrea. Deocamdată nu am înlocuitor.

Am vorbit cu Vali Argăseală, 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Și așa, situația care este...Ce-o fi o fi. Mihai Pintilii dacă are voie să stea, să stea” - Gigi Becali, la ProArena.

Anton Petrea se afla la cel de-al doilea mandat la FCSB, după cel din sezonul 2020-2021.

Antrenorul a venit pe banca tehnică a formației bucureștene în luna noiembrie a anului trecut, atunci când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu.

Nicolae Dică, favorit să preia FCSB-ul

În vârstă de 42 de ani, Nicolae Dică este principalul favorit să-l înlocuiască pe Toni Petrea.

Dică a mai fost pe banca tehnică a formației bucureștene în două rânduri: secund al lui Mirel Rădoi (2014-2015) și principal (2016-2017).

În următorul meci, FCSB o va întâlni joi, de la ora 20:30, pe Saburtalo Tbilisi în manșa retur contând pentru turul doi preliminar din Conference League. Gruparea din Georgia s-a impus cu 1-0 pe propriul teren.

FCSB, start ratat de sezon - Cui vrea Gigi Becali să cedeze echipa