Cristiano Ronaldo vrea să joace în sezonul care va începe în Champions League, iar Manchester United nu-i poate satisface această dorință („diavolii” nu au obținut calificarea în CL). O variantă pentru portughez poate fi transferul la Atletico Madrid, dar fanii s-au arătat nemulțumiți pe rețele sociale de acest aspect.

Cristiano RonaldoFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Portughezul este în continuare sub contract cu United, dar nu a participat la vreun antrenament alături de echipa pregătită de Erik Ten Hag.

Conform presei britanice, Ronaldo vrea să joace în Champions League, iar United nu s-a calificat în ediția ce va începe în toamnă.

Fanii spanioli anunță că vor renunța la abonamente dacă Cristiano Ronaldo ajunge la Atletico Madrid

Fanii lui Atletico Madrid nu au uitat câte zile negre le-a creat Cristiano Ronaldo pe vremea când juca la rivala Real.

În aceste condiții, folosind hashtag-ul #ContraCR7, fanii lui Atletico au anunțat pe Twitter că își vor anula abonamentele dacă Ronaldo va fi transferat pe Wanda Metropolitano.

Chiar și jurnalistul spaniol Juan Luis Cano a anunțat că vrea să-și vândă abonamentul dacă clubul din Madrid îl va transfera pe starul portughez.

Conform Eurosport, se vorbește despre cedarea lui Antoine Griezmann, iubit de fanii madrileni, pentru a putea face loc pentru Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo renunță la mulți bani pentru a juca în Champions League

În vârstă de 37 de ani, Cristiano este dispus să renunțe la o mare parte din salariul său doar pentru a juca în Liga Campionilor.

În acest moment, Atletico Madrid are cele mai mari șanse să-l înregimenteze pe Cristiano, asta după ce nume mari precum Bayern Munchen și Chelsea l-au refuzat pe atacant.

Conform The Sun, Cristiano este dispus să-și micșoreze salariul de la 27 de milioane de euro (cât are în prezent la United) la 14.5 milioane.

Asta ar însemna undeva la 300.000 de euro pe săptămână.