​Mihai Teja, antrenorul echipei FC Botoşani, a anunţat joi transferul fundaşului francez Kevin Boli precum şi al altor trei fotbalişti pe care însă nu i-a nominalizat.

Kevin Boli (stanga)Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

„Trebuie să mai vină jucători, azi s-ar putea să ajungă doi, apoi şi săptămâna cealaltă. Eu am spus că mai avem nevoie de 3-4 jucători pentru a întări lotul pentru a deveni o echipă competitivă.

Unul dintre cei care vor veni este Boli, pe care îl ştim toţi, dar al doilea nu a semnat şi nu pot să spun cine e. Pe Boli nu îl iau în calcul pentru meciul de la Voluntari de sâmbătă. Nici vorbă, el nu e pregătit fizic, trebuie să recupereze, probabil pentru săptămâna cealaltă, dar vedem” - Mihai Teja.

Fundaşul Kevin Boli a mai evoluat în România, el câştigând o dată titlul cu FC Viitorul şi de trei ori cu CFR Cluj. În ultimele două sezoane a fost legitimat la gruparea turcă Samsunspor, de care s-a despărţit la 1 iulie. În cariera sa a mai jucat pentru formaţiile Sedan, Mouscron, GZ Hengfeng şi GuiZ FC, scrie Agerpres.

Echipa de fotbal FC Botoşani întâlneşte formaţia FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a SuperLigii.