Ştefan Radu, fundaşul român al echipei Lazio, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist la finalul sezonului 2022-2023, într-un interviu oferit site-ului oficial al grupării romane.

Stefan RaduFoto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ștefan Radu dorește să mai câștige un trofeu cu Lazio

Radu, care a câştigat cu echipa din Roma de trei ori Cupa Italiei şi de trei ori Supercupa Italiei, a afirmat că își dorește să mai cucerească un trofeu cu Lazio.

„Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor (n.r sezonul 2023/2024), am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Am rămas cam singurul veteran de pe aici (râde). Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm” - Ştefan Radu pentru sslazio.it.