Jose Mourinho este primul antrenor care a câştigat cele mai importante competiții europene (Champions League, Europa League și Conference League) şi a celebrat această performanță printr-un tatuaj pe brațul drept.

HotNews.roFoto: Hotnews

La trei zile după ce le-a arătat fanilor bandajul pe care îl avea pe braț, portughezul în vârstă de 59 de ani a dezvăluit și desenul cu cele trei trofee (realizat de artistul Alberto Marzari).

„Acesta este tatuajul meu. Bucuria romanilor m-a împins să-l fac. Apoi m-am gândit la ceva special, ceva care poate onora toate cluburile cu care am câștigat trofee europene.

În același timp, am vrut un tatuaj unic, unul pe care, cel puțin deocamdată, sunt singurul care îl poate avea. Alberto mi-a arătat câteva propuneri, eu am schimbat câteva detalii și a ieșit” - Jose Mourinho, într-o postare pe Instagram.

Jose Mourinho a câștigat Cupa UEFA în 2003 (Porto), Liga Campionilor în 2004 (Porto) şi 2010 (Inter), Europa League în 2017 (Manchester United) și Conference League în 2022 (AS Roma).

Lusitanul este primul tehnician care câştigă trei trofee diferite în cupele europene şi tot primul care obţine un trofeu european cu patru echipe diferite.