​Farul Constanţa, echipa antrenată de Gheorghe Hagi, nu va putea conta pe nu mai puţin de 11 jucători pentru meciul cu U Craiova 1948 din prima etapă a SuperLigii (fosta Liga 1).

Gica HagiFoto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

„Astfel, Romario Benzar, Denis Alibec, Tudor Băluță, Jeremy Corinus și Ayrton Mboko nu sunt apți din diverse motive, în timp ce jucătorii de la U19, care au participat la Campionatul European, au revenit la antrenamente numai de câteva zile.

Partida Farul Constanța – FC U Craiova 1948, din etapa 1 a noului sezon, va avea loc astăzi, de la ora 18:30, pe stadionul Central al Academiei Hagi”, se arată pe site-ul oficial al clublui Farul Constanța.

Gheorghe Hagi a explicat de ce jucătorii transferați în această vară nu vor evolua în meciul cu U Craiova 1948.

„Alibec, Băluță, cei care au venit înainte, au nevoie de timp să se adapteze. Nu cred că vor juca doar numele jucătorilor. Chiar dacă au nume. Le-am spus că istoria se scrie pe teren.

Trebuie să-i aducem la o condiție fizică, mentală, tehnică, foarte bună pentru a da randament așa cum ne dorim noi. E greu, dar ei sunt deschiși. Sper să facem o treabă foarte bună împreună. Mai e loc de veniri și de plecări, până în septembrie” - Gheorghe Hagi, la conferința de presă.