CFR Cluj a ratat la penaltiuri calificarea în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, iar în Gruia este supărare mare. Au apărut tot mai multe zvonuri legate de o îndepărtare a lui Dan Petrescu după rușinea suferită de campioana României împotriva celor de la Pyunik Erevan.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mirel Rădoi, în cursă să-l înlocuiască pe Dan Petrescu

Patronul CFR-ului este nemulțumit (pe bună dreptate) după eliminarea suferită de campioana din Liga 1, iar o demitere a lui Dan Petrescu este tot mai posibilă.

Conform Digisport, numele înlocuitorului este cunoscut deja: fostul selecționer al României, Mirel Rădoi.

Va urma o discuție între Ioan Varga (patronul CFR-ului) și Dan Petrescu, iar după aceasta tehnicianul ar putea fi îndepărtat din Gruia.

În cazul în care acest lucru se va întâmpla, atunci Mirel Rădoi are cele mai mari șanse să devină noul antrenor al trupei din Ardeal.

Dan Petrescu și clauza de reziliere de 400 de mii de euro

Dan Petrescu este legat de CFR Cluj printr-o clauză de 400 de mii de euro. Dacă va fi demis, atunci tehnicianului îi trebuie plătită această sumă. De asemenea, dacă „Bursucul” ar fi dorit să plece înainte de termen ar fi trebuit să scoată din buzunar aceeași sumă.

După 0-0, 2-2 (în Gruia) și 3-4 la penaltiuri, CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik Erevan încă din primul tur preliminar al Champions League, sezonul 2022-2023.

De știut:

  • Pyunik Erevan se va duela în turul doi preliminar al Champions League cu Dudelange (Luxemburg).

Cum a fost posibilă eliminarea neașteptată a CFR-ului: Jucătorii lui Dan Petrescu detaliază eșecul din Gruia