CFR Cluj nu a reușit să treacă de Pyunik Erevan în primul tur preliminar la Champions League și va juca în al doilea tur preliminar al Conference League contra campioanei Andorrei din ultimii trei ani: Inter Club d'Escaldes.

Faza de atac a celor de la CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj a suferit încă o umilință în competițiile europene: campioana României a condus de două ori în meciul cu Pyunik Erevan, a fost egalată (2-2) de fiecare dată în ultimele minute (89 și 119), și a pierdut la loviturile de departajare (3-4).

CFR Cluj va evolua în turul doi preliminar al Conference League contra campioanei Andorrei, Inter Club d'Escaldes

În urma înfrângerii rușinoase contra armenilor, campioana României va juca în dublă manșă contra lui Inter Club d'Escaldes în turul doi preliminar al Conference League.

Club d'Escaldes s-a înființat în 1991 și a jucat până în 2015 în prima divizie din Andorra. După două sezoane petrecute în liga secundă, Inter Club d'Escaldes a revenit în Primera Divisio în 2017.

Inter Club d'Escaldes este câștigătoarea ultimelor trei titluri în Andorra și are și o Cupă cucerită în 2022, conform Eurosport.

Campioana Andorrei a jucat anul acesta în preliminariile Champions League, învingând La Fiorita din San Marino, scor 2-1, dar fiind eliminată de Vikngur Reykjavik din Islanda, scor 1-2.

Conform transfermarkt.com, lotul lui Inter Club d'Escaldes este cotat la 2,6 milioane de euro. Din lot face parte și un jucător român, născut la Zalău, pe nume Radu Feher.

Primul meci al dublei din turul doi preliminar Conference League contra celor de la Inter Club d'Escaldes va avea loc la Cluj, pe 21 iulie, în timp ce returul se va disputa pe 28 iulie, în Andorra.