CFR Cluj a fost eliminată rușinos la penaltiuri, miercuri, în primul tur din preliminariile Champions League contra armenilor de la Pyunik Erevan. Jucătorii campioanei României au încercat să explice înfrângerea dând vina pe ghinion și lipsa de reacție în fața adversarului.

Ciprian DeacFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj a suferit încă o umilință în competițiile europene: campioana României a condus de două ori în meciul cu Pyunik Erevan, a fost egalată (2-2) de fiecare dată în ultimele minute (89 și 119), și a pierdut la loviturile de departajare (3-4).

CFR Cluj, învinsă dramatic de Pyunik Erevan: Jucătorii campioanei României se consideră ghinioniști

Cristi Bălgrădean, portarul lui CFR, a dat vina pe ghinion pentru eliminarea la penaltiuri, în timp ce Ciprian Deac a susținut că „au hrănit adversara și nu au reușit să o răpună”.

„Dacă în prima repriză conduceam noi cu 2-0 sau 3-0 nu s-ar fi mirat nimeni! Aşa... Ăsta e fotbalul!

Am avut şi ghinion. Am primit primul gol în minutul 90, iar al doilea în 118. Tuturor ne pare rău!” - Cristi Bălgrădean, conform Digisport.

„E supărare mare, nu realizez ce s-a întâmplat. Noi am hrănit adversarul, nu l-am omorât.

Nu ne gândeam că puteam fi eliminaţi din primul tur. Era o sursă bună de venit, ne-am făcut planurile să trecem minim două tururi.

Sunt supărat şi nu îi găsesc cuvintele. Eşecul e un duş foarte rece pentru noi şi toată lumea din club" - Ciprian Deac.

CFR Cluj va juca în turul doi preliminar al Conference League, unde va întâlni echipa Inter Club d’Escaldes din Andorra.