CFR Cluj a obținut doar o remiză albă acum o săptămână pe terenul armenilor de la Pyunik Erevan. Miercuri, echipa lui Dan Petrescu joacă la Cluj returul confruntării din turul întâi preliminar al Champions League.

Dan PetrescuFoto: cfr1907.ro

La finalul unei partide fără ocazii mari de gol, CFR Cluj a remizat alb în fața campioanei Armeniei, Pyunik Erevan.

CFR Cluj joacă miercuri cu Pyunik Erevan, pe teren propriu.

Partida retur va începe de la ora 21:30 și va fi transmisă în format LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Primasport 1 și Digisport 1.

Campioana României a pierdut sâmbătă Supercupa României, fiind învinsă de Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-2.

Echipe probabile

CFR Cluj: Bălgrădean - Cr. Manea, Kolinger, A. Burcă, Camora - Boateng, Cvek - C. Deac, Mistrati, Ad. Păun - Debeljuh

Pyunik Erevan: Buhnev - Dașian, Bratkov, Gajici, Vakulenko, Juninho - Mladenovici, Cociuc, Andre Luiz, Juricici - Otubanjo.

Cine este Pyunik Erevan

În sezonul recent încheiat, Pyunik a cucerit al 15-lea său titlu de campioană a Armeniei, acesta fiind un record. A fost mult dramatism, Pyunik având la finalul stagiunii doar un singur punct avans peste FC Ararat-Armenia, contracandidata de la lupta pentru titlu.

Va fi prima întâlnire din cupele europen dintre Pyunik și o echipă din Liga 1. De-a lungul timpului, CFR a jucat împotriva unei formații din Armenia: 5-0 și 2-0 în turul al treilea preliminar al Europa League cu FC Alaşkert, în sezonul 2018.

CFR Cluj, posibil duel cu Dudelange în turul doi preliminar al Champions League

Echipa antrenată de Dan Petrescu va juca împotriva echipei Dudelange, care s-a impus marți cu 2-1 pe terenul albanezilor de la FK Tirana, scor 2-1 (3-1 la general), în condițiile în care trece de Pyunik.

Formația din Luxemburg a marcat prin Bojic ('49) și Sinani ('61), iar gazdele au redus din diferență prin Xhixha ('78).

În 2018, ardelenii erau eliminaţi de anonimii luxemburghezi, 0-2 în deplasare şi 2-3 acasă, în preliminariile Europa League.

Dudelange are 18 titluri în Luxemburg, iar eliminarea lui CFR Cluj rămâne cea mai mare performanţă europeană din istoria clubului.​