Dacă va trece de armenii de la Pyunik Erevan, CFR Cluj se va confrunta în turul al doilea preliminar al Champions League cu echipa care i-a provocat cea mai mare umilință din istorie.

Foto:

CFR Cluj joacă miercuri cu Pyunik Erevan, pe teren propriu, după ce echipa lui Dan Petrescu a obținut o remiză în Armenia, scor 0-0. Partida retur va începe de la ora 21:30 și va fi transmisă în format LiveScore pe HotNews.ro.

CFR Cluj, posibil duel cu Dudelange în turul doi preliminar al Champions League

Astfel, echipa antrenată de Dan Petrescu va juca împotriva echipei Dudelange, care s-a impus marți cu 2-1 pe terenul albanezilor de la FK Tirana, scor 2-1 (3-1 la general).

Formația din Luxemburg a marcat prin Bojic ('49) și Sinani ('61), iar gazdele au redus din diferență prin Xhixha ('78).

În 2018, ardelenii erau eliminaţi de anonimii luxemburghezi, 0-2 în deplasare şi 2-3 acasă, în preliminariile Europa League.

Dudelange are 18 titluri în Luxemburg, iar eliminarea lui CFR Cluj rămâne cea mai mare performanţă europeană din istoria clubului.

Anul trecut, luxemburghezii au ieşit din Europa chiar din prima „dublă”, în turul al doilea preliminar din Conference League, 0-1 acasă şi 0-3 în deplasare cu irlandezii de la Bohemians Dublin.

Partidele din turul doi preliminar al Champions League vor avea loc pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Dacă se va califica în turul al doilea, CFR va juca primul meci pe teren propriu.