​De acum este oficial: Francesco Totti si Ilary Blasi vor divorța după 17 ani de mariaj (și alți trei de relație). Ceea ce presa tabloidă tot specula de o perioadă bună s-a întâmplat în cele din urmă. Cele două vedete vor avea o avere importantă de împărțit, după cum informează jurnaliștii din Peninsulă.

Francesco Totti si Ilary BlasiFoto: Sync/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Model și prezentatoare tv, Ilary (41 de ani) a avut o singură ieșire publică, ea fiind cea care a confirmat într-un comunicat de presă despărțirea de legenda celor de la AS Roma.

„După 20 de ani împreună și 3 copii superbi, căsnicia mea cu Francesco s-a terminat. Procesul de separare va rămâne privat și nu voi mai face alte declarații. Vă invit să evitați toate speculațiile” - Ilary Blasi.

Cuplul care se va despărți are trei copii: Cristian (16 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani).

„Am încercat să depășim criza, dar am înțeles că alegerea de a ne despărți era inevitabilă, deși dureroasă.

Tot ce am spus și am făcut lunile acestea a fost pentru a proteja copiii, care vor fi întotdeauna prioritatea mea absolută. Voi continua să rămân alături de Ilary pentru a-i crește, îi port un respect deosebit soției mele”, a comentat Francesco Totti.

Francesco Totti și Ilary Blasi au de împărțit o avere considerabilă

Totti (45 de ani) și Ilary Blasi (41 de ani) vor avea de împărțit o avere estimată undeva la peste 100 de milioane de euro.

Doar din salarii și drepturile de imagine, Francesco a adunat în carieră undeva la aproximativ 84 de milioane de euro.

Conform La Repubblica, Ilary se ocupă de administrarea tuturor afacerilor imobiliare, dar și de drepturile de imagine ale fostului decar al Romei.

Cei doi au investit în mai multe companii, ei deținând, de asemenea, apartamente, restaurante, magazine, dar și un centru sportiv.

Rămâne de văzut cum vor reuși să împartă toate aceste bunuri departe de ochii presei și a tuturor curioșilor.

Noemi Bocchi (34 de ani), motivul divorțului dintre Totti și Blasi

Presa tabloidă din Italia a tot speculat în acest an (începând din luna februarie a lui 2022) că Totti ar avea o relație extraconjugală cu Noemi Bocchi.

În vârstă de 34 de ani, Noemi ar fi cea cu care Francesco și-a înșelat soția. Bocchi ar fi, conform presei din Italia, și cea pentru care Totti divorțează după 17 ani de căsnicie.

Ilary Blasi, pe contul personal de Instagram