Barcelona nu a putut să-i prelungească contractul legendei Dani Alves, care a evoluat timp de șase luni în doar 14 meciuri în tricoul catalan. Brazilianul a criticat recent în termeni duri clubul din cauza felului defectuos în care a fost tratat.

Dani AlvesFoto: Miguel Ruiz - FC Barcelona

În vârstă de 39 de ani, Alves a fost adus de Xavi pentru a-i ajuta pe jucătorii tineri ai echipei.

Chiar și așa, fotbalistul a evoluat în doar 14 partide în ultima jumătate de an.

Dani Alves crede că Barcelona nu știe să-și trateze vedetele

Cu prelungirea contractului imposibil de realizat din cauza problemelor financiare, Dani Alves a fost nevoit să plece de pe Camp Nou.

Acest aspect l-a deranjat pe fundașul de legendă al Barcelonei, care a criticat clubul catalan pentru abordarea lor.

„Nu sunt trist. Am plecat fericit pentru că m-am întors la Barcelona. Am visat cinci ani să revin. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost cum a fost gestionată plecarea mea.

De când am ajuns, am spus foarte clar că nu mai sunt un tip de 20 de ani și că îmi doresc ca lucrurile să se facă direct, dar acest club a avut multe probleme în ultimii ani.

Barcelonei nu-i pasă de oamenii care au făcut istorie pentru club. Ca fan pe viață al acestei echipe, aș vrea ca Barcelona să gestioneze lucrurile altfel" - Dani Alves, conform The Guardian.

Dani Alves a cucerit șase titluri de campion, trei Champions League, trei Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, patru Cupe ale Spaniei și patru Supercupe cu Barcelona.