CFR Cluj a obținut doar o remiză în prima manșă din turul I al preliminariilor Champions League, scor 0-0, în deplasare, contra lui Pyunik Erevan. Marius Șumudică, fostul antrenor al campioanei României, i-a ironizat pe ardeleni după rezultatul slab din Armenia.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Campioana României nu a reușit să înscrie pe terenul lui Pyunik Erevan, iar calificarea se va decide în Gruia, pe 13 iulie.

Marius Șumudică, ironii la adresa lui CFR Cluj după egalul din Armenia: „Pyunik s-ar fi bătut la retrogradare în Liga 1”

Șumudică, care a antrenat-o pe CFR Cluj la începutul sezonului trecut, consideră că rezultatul campioanei este unul foarte slab în condițiile în care adversarul este departe de valoarea lotului clujenilor.

„Valoarea lui Erevan e de 6 milioane, iar cea a lui CFR e de 30 de milioane. Deci e diferența de 5 ori mai mare.

Dan Petrescu e un coleg, nu e nomal să fac comparații între echipele pe care le-am întâlnit eu sezonul trecut și adversarul de azi.

Să nu ne ascundem, această echipă se bate la retrogradare în Liga 1. Le trebuia pașaport să treacă centrul terenului. Diferență mare de valoare, imensă. Cei care sunt implicați să răspundă.

N-am pomenit ca la un meci de UCL, chiar și la acest nivel, o echipă să nu lege 5-6 pase. Plus că au părut fără prospețime, poate greșesc eu. Nu sunt deloc răutăcios, dar așa a fost.

Depinde cum a pregătit echipa, poate a încărcat mai mult, depinde de strategie.

Domnul Balaj mi l-a făcut Pele pe fundașul central (n.r. Kolinger). Au jucat cu un 14 fals (n.r. Otubanjo) care știa fotbal de curtea școlii. Niște jucători care nu ar fi trebuit să pună probleme CFR-ului" - Marius Șumudică la DigiSport.

Manşa secundă va avea loc la Cluj-Napoca, pe 13 iulie, de la ora 21:30.

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul doi împotriva învingătoarei dintre Dudelange (Luxemburg) și FK Tirana (Albania).