Mohamed Salah a semnat un „nou contract pe termen lung” cu clubul său Liverpool, a anunţat vineri gruparea din Premier League într-un comunicat, informează AFP.

Mo SalahFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Contractul anterior al egipteanului în vârstă de 30 de ani expira în iunie 2023. Potrivit presei sportive britanice, noua sa înțelegere ar urma să fie valabilă până în 2025.

Mohamed Salah, cel mai mare salariu din istoria lui Liverpool

Potrivit The Times, salariul lui Salah va fi de aproximativ 400.000 de euro pe săptămână, cel mai mare din istoria clubului.

„Mă simt foarte bine și sunt entuziasmat că pot câștiga alte trofee cu acest club. E o zi fericită pentru toată lumea A durat ceva să prelungesc, dar acum totul s-a rezolvat și rămâne doar să ne concentrăm pe ce urmează pentru club.

Cred că în ultimii cinci sau șase ani echipa a fost pe o pantă ascendentă. Stagiunea trecută am fost aproape să câștigăm patru trofee, însă, din păcate, în ultima săptămână a sezonului am pierdut două trofee.

Cred că suntem capabili să câștigăm toate trofeele puse în joc sezonul viitor. Au venit și jucători noi. Trebuie doar să continuăm să muncim din greu, să avem o viziune bună, să fim pozitivi și să atacăm titlurile” - Mohamed Salah.

Salah a venit de la Roma în 2017 şi a marcat 156 de goluri în 253 de meciuri pentru Liverpool.

El a ajutat clubul să câştige Premier League, în sezonul 2019-20, Liga Campionilor, în 2019, Cupa Angliei şi Cupa Ligii, în acest sezon, plus Cupa Mondială a Cluburilor şi Supercupa Europei, în perioada petrecută pe Anfield.