​A îmbrăcat tricoul naționalei în perioada 1976-1981, iar la nivel de echipe de club a jucat pentru Steaua, Borussia Dortmund și FC Zurich. Marcel Răducanu îi critică pe tricolori după înfrângerile din Liga Națiunilor și spune că nici măcar Klopp sau Mourinho nu ar putea să obțină rezultate la prima reprezentativă a României.

Edi Iordanescu si jucatorii nationalei de fotbal a RomanieiFoto: frf.ro

Tricolorii, foarte slabi - Se gândesc doar la manele, gagici și tatuaje, spune Marcel Răducanu

Marcel Răducanu este de părere că nici măcar Klopp sau Mourinho nu ar putea avea rezultate la naționala României. Este vorba despre lipsă de valoare în rândul unor tricolori care se gândesc doar la manele, gagici și tatuaje, după spusele lui Marcel Răducanu.

"Ce putem să mai spunem. I-am criticat și după meciul cu Muntenegru, apoi la meciul cu Bosnia. Ce să facem cu acești săraci jucători de fotbal. Nu putem să îi numim fotbaliști.

Sunt jucători care săracii se chinuie, îi chinuie mingea, îi chinuie pe spectatori, îi chinuie pe toți. L-am avut pe Daum care nu a fost bun, l-am avut pe Contra, pe Rădoi, acum îl avem pe Edi. Până la urmă tot acolo ajungem, că nu au jucătorii valoare.

Cei din Muntenegru au altă mentalitate, atitudine. La meciul cu Finlanda au încercat să ajungă la finalizare în prima repriză, apoi s-au stins. Finlandezii au avut o grămadă de ocazii când puteau să înscrie.

Băieții ăștia se gândesc doar la contractele de afară, să câștige bani, la manele, la gagici, la bărci, la tatuaje, la asta se gândesc ei.

Să îl lăsăm pe Edi, poate a fost neinspirat, dar, băi, intră pe teren, mori pentru România. Asta mă supără pe mine, dacă nu știu fotbal, măcar lupt, încerc să fac ceva.

Păi, vine Alibec care e mai gras ca mine, el nu aleargă, se rostogolește. El a făcut întindere în vestiar, când și-a luat chiloții pe el.

Oricine ar veni, nu face față. Se vorbește de sute de milioane, dar când intră pe teren nu arată nimic. Pot să vină Klopp sau Mourinho că nu au ce să facă, nu au material” - Marcel Răducanu la Digisport.

Clasament Grupa 3, Divizia B

1. Bosnia și Herțegovina (6-4 golaveraj) 8 puncte

2. Muntenegru (6-3) 7

3. Finlanda (5-6) 4

4. România (1-6) 3.

Cum arată programul României în Liga Națiunilor

Muntenegru - România 2-0

Bosnia și Herțegovina - România 1-0

România - Finlanda 1-0

România - Muntenegru 0-3.

23 septembrie 2022

Finlanda - România (21:45)

26 septembrie 2022

România - Bosnia și Herțegovina (21:45).

*Meciurile vor fi LiveText pe Hotnews.ro.