​România a fost învinsă la scor de neprezentare de Muntenegru (3-0) în Giulești, într-o partidă contând pentru Liga Națiunilor. Presa din Muntenegru vorbește despre seara magică a lui Stefan Mugosa (autor al unei triple).

Muntenegru a dat lovitura in GiulestiFoto: Captura YouTube

Muntenegru și lecția de fotbal predată României în Liga Națiunilor

Nu sunt prea multe de comentat după un meci precum cel de marți seara. România a părăsit terenul din Giulești umilită de o națională care nu a putut să alinieze cel mai bun „11”.

„Muntenegru a dat o lecție de fotbal la București. În mijlocul Bucureștiului, naționala noastră a reușit o victorie răsunătoare în regia lui Stefan Mugosa.

Acesta a reușit primul hat-trick la națională, dar toți băieții lui Miodrag Radulovic s-au autodepășit, în condițiile în care am jucat fără mai mult de jumătate de echipă.

Jovetic, Savic și Marusic nu au fost pe teren, dar băieții au fost fermi, curajoși, impecabili din punct de vedere tactic. Am depășit România la toate capitolele” - pobjeda.me.

„Antrenorul României nu și-a dat demisia. Cu toate că presa și întregul stadion i-au cerut plecarea, Edi Iordănescu, fiul legendarului antrenor român Anghel Iordănescu a spus "că va analiza zilele viitoare".

Tricolorii din Carpați sunt ultimii în grupă, cu o singură victorie: Muntenegru le-a înscris 5 goluri în dublă manșă” - vijesti.me.

Bucuria din vestiarul celor din Muntenegru:

Clasament Grupa 3, Divizia B

1. Bosnia și Herțegovina (6-4 golaveraj) 8 puncte

2. Muntenegru (6-3) 7

3. Finlanda (5-6) 4

4. România (1-6) 3.

Cum arată programul României în Liga Națiunilor

Muntenegru - România 2-0

Bosnia și Herțegovina - România 1-0

România - Finlanda 1-0

România - Muntenegru 0-3.

23 septembrie 2022

Finlanda - România (21:45)

26 septembrie 2022

România - Bosnia și Herțegovina (21:45).

*Meciurile vor fi LiveText pe Hotnews.ro.