Robert Lewandowski a anunțat tare și răspicat că vrea să plece de la Bayern Munchen în această vară și să se transfere la Barcelona. Cu toate acestea, situația financiară a catalanilor ar putea face imposibilă mutarea, caz în care un club de tradiție din Premier League ar vrea să obțină semnătura polonezului.

Robert LewandowskiFoto: dpa picture alliance / Alamy / Alamy / Profimedia

Contractul lui Robert Lewandowski cu Bayern Munchen expiră în 2023, dar atacantul bavarezilor a declarat în mai multe rânduri că nu își dorește să mai continue la campioana Germaniei.

Polonezul este așteptat la Barcelona, club care a făcut deja o ofertă pentru el, refuzată însă de șefii bavarezilor.

În plus, șefii Barcelonei trebuie să reducă din cheltuielile salariale pentru a putea să-l aducă pe starul polonez pe Camp Nou.

Manchester United, interesată de serviciile lui Robert Lewandowski

În cazul în care Barcelona nu rezolvă transferul lui Lewandowski, Manchester United și-ar dori să-l aducă pe Old Trafford pe polonez, conform The Sun.

Reprezentanții atacantului ar fi discutat deja cu granzii din Premier League pentru a afla dacă ar fi interesați de serviciile lui Lewandowski.

În același timp, Manchester United ar fi una dinte puținele echipe din campionatul englez care și-ar permite salariul de aproximativ 400.000 de lire sterline pe săptămână al lui Lewandowski.