​Ionel Dănciulescu (45 de ani) a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu suspendare după ce a fost găsit vinovat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ionel Dănciulescu, un an și o lună de închisoare cu suspendare - A condus deși băuse

Totul s-a întâmplat în luna iunie a lui 2020, atunci când fostul fotbalist a fost prins conducându-și mașina pe bulevardul Magheru din București sub influența băuturilor alcoolice (legiștii au stabilit că alcoolemia în sânge era de 1.98 la mie).

„În temeiul art.396 alin.4 din Codul de procedură penală rap. la art.83 din Codul penal, stabilește în sarcina inculpatului DĂNCIULESCU IONEL-DANIEL pedeapsa de 1 an și o lună închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului (fapta din data de 11 iunie 2020)” - Curtea de Apel București.

Dănciulescu, 40 de zile de muncă în folosul comunității

Fostul fotbalist nu va merge însă la închisoare, el urmând să fie pus sub supraveghere timp de 2 ani.

În această perioadă, Dănciulescu va fi nevoit să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 6 sau Arhiepiscopiei Bucureștilor. Acest lucru va fi stabilit de consilierul de probațiune.

În vârstă de 45 de ani, Ionel Dănciulescu a jucat de-a lungul carierei la Electroputere Craiova, Dinamo București, Altay, Steaua București, Shandong Luneng și Hercules. A evoluat în total 573 de meciuri și a marcat de 235 de ori.