​De acum este oficial: Real Madrid a anunțat sâmbătă pe contul personal de Twitter transferul jucătorului Aurelien Tchouameni de la AS Monaco. Francezul în vârstă de 22 de ani era dorit de multe dintre grupările puternice ale Europei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aurelien Tchouameni, transferat de Real Madrid de la AS Monaco

Conform presei iberice, Aurelien Tchouameni o va costa în total pe Real Madrid undeva la 100 de milioane de euro: 80 de milioane sumă fixă și alte 20 din diferite bonusuri de performanță.

Contractul dintre Tchouameni și Real Madrid se va întinde pe o perioadă de șase ani, până în 2028.

Aurelien s-a mai aflat pe lista celor de la PSG, Manchester United și Liverpool, dar a ales în cele din urmă să evolueze pentru campioana Europei, formație unde va fi coechipier cu Karim Benzema, coleg în naționala Franței.

Aurelien Tchouameni s-a născut la Rouen, pe 27 ianuarie 2000. Are 1.87 metri și evoluează pe postul de mijlocaș defensiv. A bifat deja 9 prezențe în naționala Franței, primă reprezentativă pentru care a marcat deja o dată. Este cotat de siteul de specialitate Transfermarkt la €60 de milioane.

În urmă cu doar câteva zile, Realul a anunțat o altă mutare: venirea pe Santiago Bernabeu a lui Antonio Rudiger, de la Chelsea (nu a existat o sumă de transfer, fundașul fiind liber de contract).