Victor Pițurcă nu a mai antrenat de la începutul lui 2020, atunci când s-a despărțit de Universitatea Craiova. Întrebat dacă ar fi tentat să preia un club din România, fostul selecționer al naționalei României a dat un răspuns clar.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce a fost dat afară de Universitatea Craiova în 2020, Victor Pițurcă a preferat să nu mai preia altă echipă, deși susține că a primit numeroase oferte.

Victor Pițurcă, tentat să se împlice în proiectul de la Steaua București

Fostul selecționer al României ar reveni în antrenorat doar la o echipă care s-ar bate la titlu în campionatul în care joacă.

În plus, singurul club la care s-ar implica din România, dar nu ca antrenor, ar fi Steaua București, a declarat Pițurcă pentru Sport Total FM.

„Dacă vedeţi în CV-ul meu, am antrenat naţionala, Steaua, Craiova şi Ittihad, niciodată nu mi-am permis să merg la echipe mici, de mijlocul clasamentului.

Am avut cel puţin 10 oferte până acum din Golf, Rusia şi Grecia, două trei echipe din Grecia. Nu am dat curs, că nu sunt interesat.

Dacă plec la Olympiakos, la naţională, la AEK, care se luptă pentru campionat, la Ittihad, e altceva. Sigur, şi situaţia să fie una bună.

Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat, cupe europene. E prea târziu pentru mine să merg, chiar dacă sunt contracte bune.

În fotbalul românesc e exclus să mai antrenez, nici cea mai mică şansă, indiferent de cine mă contactează.

Ar fi Steaua, dar nu mă refer neapărat ca antrenor. Dacă doresc să revină, să devină un club profesionist, aş putea începe activitatea. Acesta ar fi singurul club din România” - Victor Pițurcă.