​CSA Steaua a împlinit marți 75 de ani, iar Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a ținut să marcheze evenimentul printr-o postare pe contul personal de Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Edilul Sectorului 6 a urat toate cele bune CSA Steaua, iar la finalul mesajului a ținut să facă o precizare care a lansat discuții pe rețeaua de socializare: FCSB nu e Steaua.

FCSB nu e Steaua, mesajul complet al lui Ciprian Ciucu de pe Facebook

„La mulți ani, Steaua București! Suntem mândri să te avem în #Sectorul6! 75 de ani de performanță!

Felicitări echipei de tenis de masă, de curând campioană națională!

Dechideti-vă mai departe către comunitate, veniți în școlile noastre și căutați viitorii campioni. Deschideți permanent stadionul, trebuie să redevină punct de reper în Drumul Taberei!

P.S. Echipa aia din Berceni nu e Steaua”.

Procesul dintre CSA Steaua și FCSB

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis (pe 17 mai 2022) recursul celor de la FCSB, iar palmaresul echipei Steaua va fi rejudecat.

Reprezentanții CSA Steaua susțin că formația din Liga 2 este continuatoarea echipei care a cucerit Cupa Campionilor în 1986, iar daunele pretinse sunt în valoare totală de 37 de milioane de euro.

Conform celor de la CSA Steaua, FCSB ar fi profitat fără temei legal de pe urma mărcii „Steaua” în perioada 2004-2014. Curtea de Apel București va fi nevoită să rejudece în totalitate dosarul.