Naţionala de fotbal a României a debutat cu stângul în noua ediţie a Ligii Naţiunilor, fiind învinsă sâmbătă seara de Muntenegru cu 2-0. Echipa antrenată de Edi Iordănescu încearcă să se redreseze, marți, în al doilea meci al ei din competiția anterior menționată, contra Bosniei (în deplasare).

Edi Iordanescu si jucatorii nationalei de fotbal a RomanieiFoto: frf.ro

Edi Iordănescu a pierdut sâmbătă seara, la Podgorica, primul meci oficial din mandatul său de selecţioner (0-2 în fața Muntenegrului).

Al doilea meci din Liga Națiunilor al tricolorilor va avea loc marţi, la Zenica, contra Bosniei-Herțegovina, de la ora 21:45. Partida va fi transmisă live pe Antena 1 și în format LiveTEXT pe HotNews.ro.

Naționala României, mari probleme înainte de confruntarea cu Bosnia din Liga Națiunilor

Vlad Chiricheș, care a greşit la cele două goluri ale Muntenegrului, cât și Maxim, ar fi pe punctul de a-și anunța retragerea din națională.

Cu toate acestea, Edi Iordănescu susține că are mare nevoie de ei.

După o etapă disputată în Liga Națiunilor, România ocupă ultima poziție fără punct acumulat (pe primul loc se află Muntenegru cu trei puncte, urmată de Bosnia-Herțegovina și Finlanda, fiecare cu câte un punct acumulat).

Echipele probabile pentru meciul din Bosnia

Bosnia-Herțegovina: Sehic - Gazibegovic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Kolasinac - Hadziahmetovic, Pjanic, Prcic - Stevanovic, Dzeko, Krunic

România: Fl. Niță - Cr. Manea, Chiricheș, A. Rus, Camora - Maxim, M. Marin, Cicâldău - A. Ivan, G. Pușcaș, Oct. Popescu.

Cum arată programul României în Liga Națiunilor și cine transmite meciurile

7 iunie 2022

Bosnia-Herțegovina - România (21:45, Live pe Antena 1)

11 iunie 2022

România - Finlanda (21:45, Live pe Antena 1)

14 iunie 2022

România - Muntenegru (21:45, Live pe Primasport)

23 septembrie 2022

Finlanda - România (21:45)

26 septembrie 2022

România - Bosnia și Herțegovina (21:45).

*Meciurile vor fi LiveText pe Hotnews.ro.