Cristiano Ronaldo a vorbit recent despre viitorul său la Manchester United după venirea noului antrenor Erik ten Hag. Deși s-a arătat încă fericit pe Old Trafford, atacantul portughez susține că lucrurile trebuie să se schimbe sub comanda tehnicianului olandez.

Cristiano RonaldoFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo susține că a fost și încă este fericit la Manchester United, în ciuda unui nou sezon fără trofee pentru „diavoli”.

Manchester United l-a adus începând din această vară pe Erik ten Hag, fostul antrenor al lui Ajax Amsterdam, în speranța unor rezultate mai bune.

Echipa de pe Old Trafford va evolua în sezonul următor în Europa League, clasându-se în Premier League în afara locurilor de Champions League.

Cristiano Ronaldo, fericit la Manchester United, dar conștient că ceva trebuie să se schimbe

Deși a marcat 23 de goluri în 39 de partide disputate pentru United în sezonul recent încheiat, Ronaldo nu a putut să aducă niciun trofeu pe Old Trafford și au existat zvonuri că noul antrenor nu l-ar include pe portughez în planurile pentru noua stagiune.

În ciuda acestor aspecte, Cristiano Ronaldo a declarat că este fericit la Manchester și va lupta pentru a obține performanțe pentru club, conform Dailymail.

„Am fost și încă sunt foarte fericit la Manchester. Cu siguranță că mi-a adus multă bucurie să joc din nou pentru clubul care m-a ajutat să fiu fotbalistul de acum.

Cred că Manchester United va ajunge din nou unde îi este locul. Uneori este nevoie de mai mult timp pentru asta.

Încă am motivație să continui. Muncesc din greu și iubesc ceea ce fac.

Știu că Ten Hag a făcut o treabă foarte bună la Ajax și este un antrenor cu experiență.

Trebuie să-i lăsăm timp să schimbe lucrurile pentru că asta trebuie să se întâmple” - Cristiano Ronaldo.