Real Madrid a cucerit la Paris cea de-a 14-a Ligă a Campionilor din palmares, iar la mai puțin de o săptămână de la eveniment a anunțat și primul transfer important din vara acestui an.

Antonio RudigerFoto: realmadrid.com

Antonio Rudiger, noul jucător al celor de la Real Madrid

Pe contul personal de Twitter, galacticii au anunțat venirea la Madrid a lui Antonio Rudiger, 29 de ani, fostul fundaș al celor de la Chelsea Londra.

Germanul vine din postura de jucător liber de contract, Realul reușind să aducă un jucător de valoare gratis.

Înțelegerea dintre cele două parți este valabilă pentru următoarele patru sezoane, iar prezentarea oficială va avea loc în ziua de 20 iunie, pe Santiago Bernabeu.

„Sunt mândru că mă voi alătura celor de la Real Madrid. Sunt extrem de încântat de provocările care urmează și abia aștept să joc primul meci în tricoul acestui club legendar” - Antonio Rudiger.

Conform Transfermarkt, Rudiger are o cotă de piață de 35 de milioane de euro. El este titular în naționala Germaniei, primă reprezentativă alături de care a cucerit Cupa Confederațiilor în 2017.

Alături de Chelsea, Antonio Rudiger a câștigat trofee importante precum Europa League (2019), Champions League (2021), Supercupa Europei (2022), Mondialul Cluburilor (2022), dar și Cupa Angliei (2018).