Laszlo Sajtos, fost cunoscut arbitru în Liga 1, a murit la vârsta de 60 ani în urma unui grav accident rutier petrecut pe Valea Oltului.

Laszlo SajtosFoto: monitorulexpres.ro

Conform monitorulexpres.ro, un microbuz a intrat frontal în autoturismul condus de fostul arbitru.

„Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operațiunilor de descarcerare specifice și predată echipajelor medicale, în stare de inconștiență, iar șoferul autoutilitarei a fost transportat la CPU Brezoi de către echipajul SMURD.

Manevrele de resuscitare executate șoferului autoturismului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, a anunțat ISU Vâlcea.

Conform sursei citate, sibianul Laszlo Sajtos a condus 28 de meciuri în prima ligă de fotbal a țării. Primul a fost Poli Iaşi - Farul 1-2 din data de 20 aprilie 1996, iar ultimul Ceahlăul - Petrolul 2-0 de pe 14 noiembrie 1999.

După ce s-a retras din activitatea competiţională, Sajtos a devenit observator.

De asemenea, Laszlo Sajtos a cochetat și cu politica, el ocupând mai multe funcții în cadrul Ministerului Transporturilor (șef al Autorității Rutiere Române, director la ISCTR - se ocupă cu controlul transportului rutier, șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport), relatează turnulsfatului.ro.