Erik Lincar, antrenorul lui „U” Cluj, i-a ironizat pe dinamoviști după ce ardelenii s-au impus cu 3-1 la general în barajul pentru promovare/rămânere, înfrângere care duce Dinamo pentru prima oară în istorie în Liga 2.

Erik Lincar antrenorul lui U ClujFoto: U Cluj / Facebook

Universitatea Cluj a promovat duminică seara în Liga 1 după o așteptare de șapte ani, ca urmare a egalului izbutit pe Ștefan Cel Mare (3-1 la general pentru ardeleni).

Erik Lincar, ironic la adresa lui Dinamo București

Antrenorul lui „U” Cluj consideră că jucătorii echipei au fost nedreptățiți în momentul în care fanii i-au acuzat că ar putea face „blat” pentru ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Totodată, tehnicianul a lansat și o ironie la adresa roș-albilor, susținând că, din păcate echipa sa „se gândește de azi (n.r. duminică) la Liga 1”.

„Am avut trei şanse în carieră să promovez de la Liga a doua la Liga 1. Nu a fost să fie nici anul ăsta, în jocul cu Hermannstadt, acum a fost a patra oară cu succes.

Nu totul se rezumă doar la mine şi chiar vreau să transmit un mesaj oamenilor din Cluj. Ia uitaţi, blatiştii, mercenarii!

Băieţii au suferit mult şi nu cred că meritau în unele momente să fie duşi în zona aia, că nu şi-au apărat corect şansele. Şi asta pe mine mă doare cel mai rău.

Dar sper ca toţi acei oameni care i-au făcut blatişti să vină să-şi ceară scuze. Atât mi-aş dori, oriunde vor ei. Şi online, unde vor ei, dar să-şi ceară scuze.

Am realizat un lucru măreţ! Din păcate, de azi ne gândim la Liga I. Începe altă muncă, perioada e scurtă, avem o lună şi ceva şi începe prima etapă.

Va trebui să ne organizăm foarte bine. Liga 1 este foarte puternică şi Clujul cred că merită o echipă puternică. Va trebui să facem investiţii, cu siguranţă, dar îmi doresc şi să rămână mare parte din jucători.

În rest, sincer, îmi pare rău pentru Dinamo, deşi poate sună ciudat să o zică unul care de multe ori a jucat aici ca adversar, dar fotbalul aşa este. Trebui să reînvie ca pasărea Phoenix, asta e, nu ai ce să faci.

Noi ne-am urmărit interesul şi până la urmă mă bucur pentru toată lumea din Cluj, pentru staff-ul meu, pentru conducere, pentru toţi suporterii care sper să ne susţină în continuare şi să vedem un stadion plin la Cluj în Liga I" - Erik Lincar.

Dinamo București a retrogradat duminică pentru prima oară de la înființarea clublui în 14 mai 1948. ​