Zlatan Ibrahimovic a cucerit duminică titlul în Serie A cu AC Milan, iar ulterior a fost provocat la conferința de presă să vorbească despre viitorul său în fotbal.

Zlatan IbrahimovicFoto: Francesco Scaccianoce/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

AC Milan a câștigat titlul cu numărul 19 din istoria clubului, primul după o pauză de 11 ani, duminică, în ultima etapă din Serie A.

Echipa antrenată de Steafano Pioli s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Sassuolo și a declanșat petrecerea chiar pe terenul adversarilor.

Suedezul Zlatan Ibrahimovic, intrat după pauză pe teren, a făcut spectacol la final de meci. A fumat un trabuc chiar pe gazon, în uralele fanilor rossoneri.

După partidă, atacantul a vorbit despre viitorul său și retragerea din fotbal.

VIDEO Cu tractorul prin Piața Domului - AC Milan, titlul care părea să nu mai vină și noaptea albă a fanilor rossonero

Zlatan Ibrahimovic și momentul retragerii: Ultimul meci în tricoul lui AC Milan?

„Am suferit mult pentru acest trofeu, dar mi-a dat o mare satisfacţie.

(n.r. Dacă a fost ultimul său meci disputat la profesioniști) Va depinde mai întâi de ce pot face pentru a fi bine şi de ce se va întâmpla în următoarele zile.

Când am venit aici (n.r. în 2020), un ziarist mi-a spus că în mod normal jucătorii care revin fac mai mult rău decât bine.

Am răspuns promiţând că voi face totul pentru ca Milan să câştige titlul. Unii au râs, dar eu sunt aici, campion.

Am muncit mult, am făcut sacrificii, şi când faci asta, nimic nu e imposibil.

Este primul trofeu pe care îl câştig fără el (n.r. fără Mino Raiola, agent care a murit pe 30 aprilie). Îi dedic această victorie” - Zlatan Ibrahimovic.