Antrenorul Pep Guardiola și-a lăudat jucătorii de la Manchester City după obținerea celui de-al patrulea titlu în Premier League în cinci ani.

Pep GuardiolaFoto: Isabel Infantes / PA Images / Profimedia

Condusă cu 2-0 de Aston Villa, Manchester City a înscris trei goluri în doar cinci minute (3-2) şi a câştigat titlul în Anglia pentru a opta oară în istorie, a șasea oară din 2012.

În urma acestei performanțe, Pep Guardiola a ținut să-și laude jucătorii susținând că este un moment istoric.

Pep Guardiola, laude la adresa lui Manchester City după un nou titlu câștigat în Premier League

„Aceşti băieţi sunt legende. Să câştigi în această ţară Premier League, de patru ori în cinci ani, este posibil doar pentru că aceşti băieţi sunt foarte, foarte speciali. Ne vom aduce aminte de ei multă vreme.

Ultimul meci este întotdeauna foarte special, cu multă emoţie şi cu o echipă bună în faţă. Ei au dat totul, dar în momentul în care am reuşit să înscriem, totul s-a schimbat.

Înălţimea succesului vostru este direct legată de forţa rivalului vostru, iar eu nu am văzut niciodată în viaţa mea o echipă cum este Liverpool.

Felicitări lor, pentru că ne-au făcut să fim mai buni în fiecare săptămână” - Pep Guardiola.

Întrebat despre viitorul său, având în vedere că mai are un an de contract cu City, Pep Guardiola a răspuns că mai întâi „va juca golf” ca să se relaxeze.