Pentru Dinamo se apropie „dubla” din barajul de menținere/retrogradare din Liga 1 cu U Cluj, iar Dusan Uhrin Jr. se declară optimist înainte de meciurile atât de importante pentru gruparea bucureșteană.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinamo este doar la mâna ei, spune Dusan Uhrin

Într-o conferință de presă, antrenorul „câinilor” este de părere că formația pe care o pregătește este doar la mâna ei.

"E dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiţi să jucăm bine şi obiectivul nostru este să rămânem în prima ligă şi trebuie să facem totul pentru aceasta. Ştim sigur că va fi un meci dificil, nu ne va fi uşor, dar totul depinde de noi, aceasta este realitatea. Trebuie să fim pregătiţi şi concentraţi.

U Cluj are jucători de prima ligă, pe unii dintre ei i-am antrenat, sunt jucători buni. Nu jucăm împotriva unei echipe de liga a doua, pentru că a fost aproape de promovarea în prima ligă. Însă trebuie să ne concentrăm asupra noastră.

Poţi pierde cu oricine dacă nu eşti concentrat, chiar şi cu o echipă de liga a patra. Am încercat să folosesc toţi jucătorii, să schimb primul 11 de fiecare dată, pentru că toţi trebuie să fie pregătiţi dacă se întâmplă ceva la un antrenament, la meci.

Grădinaru şi Mirko (n.r. - Ivanovski) nu pot juca. Mirko s-a pregătit individual. Şansele la acest baraj sunt 50-50. E o întâlnire importantă pentru fiecare dinamovist, sper că fanii ne vor susţine şi ne vor ajuta.

Nu ştiu dacă e cel mai important meci din istoria lui Dinamo, dar pentru noi, în această perioadă, este sigur cel mai important meci şi nu va fi uşor. Avem respect faţă de adversarul nostru, dar totul depinde de noi.

Sunt încrezător, pentru că eu cred că suntem pregătiţi să jucăm, deşi nu va fi uşor. Trebuie să fiu (n.r. - încrezător), ăsta este jobul meu şi e ca o finală” - Dusan Uhrin, într-o conferinţă de presă, citat de News.ro.

Manșa tur dintre U Cluj și Dinamo va avea loc sâmbătă, 21 mai, de la ora 20:30, pe Cluj Arena. Returul se va disputa pe 29 mai, la București.