​Gheorghe Hagi, patronul şi managerul de la FC Farul, a spus, luni, într-un comunicat că Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă, după ce finanţatorul de la FCSB a spus că în 2013 i-a ordonat antrenorului Laurenţiu Reghecampf să nu folosească titularii în meciul cu FC Viitorul, pentru a ajuta echipa naşului său să se salveze de la retrogradare.

Gica Hagi Foto: Captura YouTube

Gică Hagi neagă un blat la meciul FCSB vs Viitorul din 2013

„Doresc să clarific public, încă o dată, aşa cum am făcut-o şi în alte rânduri, că între mine şi Gigi Becali sau între reprezentanţii celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ şi vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuţie care să afecteze integritatea competiţiei! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă.

În sport mereu este un învingător şi un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câştigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris şi s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculaţii !” - Gică Hagi.

Gigi Becali spune că FCSB s-a dat la o parte ca Viitorul să nu retrogradeze

Patronul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că, în 2013, i-a ordonat antrenorului Laurenţiu Reghecampf să nu folosească titularii în meciul cu FC Viitorul, pentru a ajuta echipa naşului său, Gheorghe Hagi, să se salveze de la retrogradare.

Becali ar fi dorit ca primarul Florentin Pandele, finul lui, să procedeze în acelaşi fel la FC Voluntari în meciul cu FCSB de sâmbătă (încheiat 2-2). În urma remizei de pe Arena Națională, FCSB a pierdut titlul de campioană în favoarea CFR-ului.

În finalul sezonului 2012/2013, FC Viitorul, ameninţată cu retrogradarea, a învins-o pe FCSB, care era deja campioană, în deplasare, scor 5-2, reuşind să se menţină în Liga I, transmite News.ro.