Marius Bilașco, oficial al lui CFR Cluj, consideră că introducerea sistemului VAR în Liga 1 nu va rezolva problemele de arbitraj. Declarația oficialului vine după ce Mihai Stoica, managerul lui FCSB, a acuzat că ardelenii au câștigat titlul cu ajutorul a două goluri din ofsaid.

Foto:

CFR Cluj a câștigat duminică titlul în Liga 1 ca urmare a victoriei contra lui CSU Craiova (2-1) și a egalului de sâmbătă al FCSB-ului (2-2 vs Voluntari).

Mihai Stoica susține că CFR a fost avantajată în două rânduri: la golul de 2-2 marcat de Costin în minutul 88 al meciului de pe Arena Națională și la primul gol al CFR-ului reușit de Boateng.

În replică, Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a declarat că managerul lui FCSB știe doar „să intoxice presa”.

În același timp, Marius Bilașco susține că introducerea VAR nu va elimina greșelile de arbitraj din Liga 1.

Bogdan Mara, replică dură la adresa lui Mihai Stoica după titlul obținut de CFR

„Tot timpul în presă apar o grămadă de lucruri. Domnul Mihai Stoica cu asta se ocupă, cu intoxicarea presei şi a lumii şi a tuturor.

Anul viitor, CFR va arăta schimbat, vor apărea 5-7 jucători noi. Arhitecţii titlurilor acestea sunt Dan Petrescu şi patronul clubului. Noi demonstrăm doar pe teren.

A fost foarte greu, cel mai greu, un an complicat, o să dau mai multe detalii. Ne-am confruntat cu multe probleme.

Nu avem calitate extraordinară, jucători care să facă diferenţa, dar suntem ca o familie, de la primul angajat până la patron” - Bogdan Mara.

Marius Bilaşco și introducerea sistemului VAR în Liga 1

„Greşeli au fost şi vor fi întotdeauna în arbitraj, chiar şi cu VAR. Ne vom minuna cu toţii. Nu se vor elimina toate.

Felicit jucătorii pentru tot ce au realizat în acest an, au fost magnifici, cu toate problemele care au fost în această perioadă, cu momentele mai puţin bune.

Au fost momente când simţeam că este multă lume împotriva noastră. Au fost momente delicate. Noi am reuşit să mergem înainte.

Ar fi fost păcat pentru parcursul extraordinar să pierdem acest campionat” - Marius Bilașco.

Titlurile CFR-ului (8 în 14 ani): 2007-2008 / 2009-2010 / 2011-2012 / 2017-2018 / 2018-2019 / 2019-2020 / 2020-2021 / 2021-2022.​

Citește pe același subiect: