​FCSB a remizat surprinzător cu FC Voluntari (2-2), iar singurele speranțe pentru titlul de campioană din Liga 1 se leagă acum de un rezultat bun pe care Universitatea Craiova să-l facă contra CFR-ului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mihai Stoica dă vina pe tușierul Valentin Avram pentru remiza dintre FCSB și Voluntari

Mihai Stoica, managerul roș-albaștrilor, a vorbit la finalul partidei de pe Arena Națională despre vinovatul pentru acest semieșec al bucureștenilor.

Cea mai importantă fază a meciului a avut loc în minutul 88, atunci când Costin a marcat din ceea ce se vede pe reluări a fi o poziție de offside.

Mihai Stoica l-a lăudat într-o postare pe Facebook pe centralul Horațiu Feșnic, dar a arătat cu degetul spre tușierul Valentin Avram, cel care nu a ridicat fanionul.

„Horațiu Feșnic impecabil, Valentin Avram - pe care l-am apreciat mereu - le-a oferit o șansă nesperată celor de la CFR. Cu VAR rămânea 2-1” - Mihai Stoica.

FCSB, egalată din offside de FC Voluntari

*sursă foto: captură DigiSport

Momentele controversate nu au lipsit nici de această dată pe Arena Națională. Cristian Costin a înscris al doilea gol al ilfovenilor dintr-o poziție de offside.

FCSB are 53 de puncte și CFR Cluj (54) poate obține titlul chiar din această etapă, dacă se va impune în meciul cu CSU Craiova (duminică, de la ora 21:30 - LiveScore pe HotNews.ro).

Liga 1, clasament play-off

1. CFR Cluj (15-5 golaveraj) 54 puncte (-1 meci)

2. FCSB (21-6) 53 / 8 meciuri

3. CSU Craiova (17-6) 45 (-1 meci)

4. FC Voluntari (8-14) 32

5. Farul Constanța (4-12) 32

6. FC Argeș (3-25) 27.