Dusan Uhrin Jr., antrenorul lui Dinamo București, a vorbit după ultimul meci al echipei în play-out-ul Ligii 1 (1-1 vs UTA Arad), despre problemele clubului înainte de barajul pentru rămânerea în Liga 1.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dinamo București și UTA Arad au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat vineri, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în ultima etapă a play-out-ului Ligii 1 la fotbal.

Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 14 și pentru evitarea retrogradării va disputa un baraj pentru a rămâne în Liga 1.

Dusan Uhrin și dezastrul de la Dinamo

„Pentru Dinamo este o catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj şi eu cred că această echipă ar fi putut juca mai bine.

Pentru mine a fost dificil pentru că Dinamo, ca şi club, are o mulţime de probleme. Aici avem o mulţime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj şi să vedem ce se întâmplă.

Trebuie să întrebaţi conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme” - Dusan Uhrin Jr.

Pe cine va înfrunta Dinamo pentru a rămâne în Liga 1

Pentru a evita retrogradarea în Liga 2, Dinamo va participa la un baraj cu echipa de pe locul 3 din Liga 2. În acest moment, poziția este ocupată de Universitatea Cluj.

Dacă „U” Cluj va câștiga învinge Concordia Chiajna, iar FC Hermannstadt va pierde meciul cu CSA Steaua București, Dinamo se va duela la baraj cu echipa sibiană.