​Kevin De Bruyne, mijlocaşul lui Manchester City, şi Mohamed Salah, atacantul lui Liverpool, se numără printre cei opt nominalizaţi pentru titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului în Premier League, a anunţat vineri BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

În afara lui De Bruyne, Manchester City mai are un jucător nominalizat, pe fundaşul Joao Cancelo, în timp ce Liverpool îl mai are pe listă pe Trent Alexander-Arnold, şi el fundaş. Ceilalţi nominalizaţi sunt Jarrod Bowen, extrema lui West Ham, atacanţii Bukayo Saka (Arsenal) şi Son Heung-min (Tottenham) şi mijlocaşul James Ward-Prowse, căpitanul lui Southampton.

City este lider în Premier League, cu trei puncte mai mult decât Liverpool când au rămas două etape.

Salah este acum golgheterul campionatului, cu 22 de reuşite, în timp ce De Bruyne are 15 goluri şi şapte pase decisive în actualul sezon. Cei doi jucători au fost pe lista scurtă şi în stagiunea trecută, în care distincţia i-a revenit lui Ruben Dias, fundaşul lui City.

Câştigătorul este decis după voturile publicului de pe site-ul Premier League, combinate cu voturile celor 20 de căpitani ai echipelor din Premier League şi ale unui grup de experţi, scrie Agerpres.