Flavius Boroncoi, antrenorul formației Gaz Metan, a venit cu un lacăt la interviul de după ultimul meci, cel cu Chindia Târgovişte, pierdut cu scorul de 0-3, el spunând că îl va pune la poartă şi apoi le va da cifrul celor de la Mediaş dacă se va mai face echipă în oraş.

Gaz Metan MediasFoto: Facebook - Gaz Metan Medias

„Am un moment foarte greu când ştiu că se închide, că nu mai există Gaz Metan. A fost o perioadă foarte grea. Este lacătul pe care o să-l pun pe poartă, este cu cifru şi dacă vreodată o să se mai facă echipă o să le dau cifrul. Dar nu cred.

Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi mai ales în momentele grele. Nu mă gândesc la mine, ci mai degrabă la copii, pentru că fiind în insolvenţă nu ştiu dacă o să-i lase să plece. M-aş bucura pentru ei să meargă liniştiţi, să aibă un viitor bun” - Flavius Boroncoi, la posturile care transmit Liga 1, citat de News.ro.

Gaz Metan Mediaş, aflată la minus 38 de puncte în clasamentul Ligii 1, şi-a încheiat cu înfrângere parcursul în primul eşalon, fiind învinsă vineri în deplasare de Chindia Târgovişte, scor 3-0, în ultima etapă a play-out-ului.