FC Voluntari s-a calificat pentru a doua oară în finala Cupei României, după ce s-a impus mierccuri pe terenul echipei FC Argeș, scor 1-0 (3-0 la general).

HotNews.roFoto: Hotnews

Golul a fost marcat de Achim ('85, penalty).

În minutul 33, Marcelo Lopes (FC Voluntari) şi Joao Miguel (FC Argeș) s-au ciocnit în timp ce urmăreau un balon. Pe teren au intrat două ambulanţe, dar nu a fost nevoie de o intervenţie de urgenţă. Lopes a continuat jocul, iar Joao Miguel, lovit la genunchi, a fost înlocuit de Boldor.

Arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty pentru FC Argeș în minutul 49, după un duel în careu între Ciobotariu şi Cristian Dumitru. Mihai Popa a apărat lovitura de la 11 metri executată de Ionuţ Şerban.

Cojocaru a dictat din nou penalti, după ce Helder Tavares, scăpat pe contraatac, a fost faultat de Deian Boldor. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranţă de Achim, în minutul 85. Boldor a fost eliminat pentru intervenţia sa de ultim apărător.

De asemenea, Vadim Raţă (FC Voluntari) a primit al doilea cartonaş galben când se afla pe banca de rezerve şi a fost şi el eliminat, scrie News.ro.

De știut:

  • FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017.
  • CSU Craiova şi Sepsi se vor întâlni joi, de la ora 19:30, în al doilea meci din returul semifinalelor. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus în tur, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.
  • Finala Cupei României este programată la 19 mai, pe Stadionul Rapid.

Rezumatul partidei dintre FC Argeș și FC Voluntari

*sursă video: Orange Sport

Au evoluat echipele:

FC Argeş: Greab - Tofan, Joao Miguel (Boldor '37), Turda, Latovlevici - Meza Colli (Palici '74), Rainov (Dumitraşcu '74) - Ganea, I. Şerban, Tănase (Fatai '75) - Cr. Dumitru. Antrenor Andrei Prepeliţă;

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Ciobotariu (Achim '80), Armaş, Tamaş, Briceag (Al. Vlad '80) - Droppa, Raţă (Meleke '62) - M. Lopes, Nemec (L. Fulop '77), I. Gheorghe (Tavares '62). Antrenor Liviu Ciobotariu.