Într-o postare pe contul personal de Facebook, Mihai Stoica (directorul sportiv al celor de la FCSB) a anunțat unde va avea loc meciul dintre gruparea bucureșteană și CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 la fotbal.

Mihai StoicaFoto: HotNews / Dan Popescu

FCSB vs CFR Cluj nu a avut loc pe Arena Națională, Ghencea sau Arcul de Triumf

Partida care ar putea decide cine va câștiga titlul de campioană a României va avea loc la Buzău.

Oficialul celor de la FCSB lansează un atac și spune că formația pe care o reprezintă nu a avut loc să joace în București, cu toate că în Capitală existau multe variante de stadioane care ar fi putut găzdui un meci atât de important (Arena Națională, Ghencea, Arcul de Triumf).

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din Bucureşti au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiţi cu braţele deschise.

Ce nu înţeleg factorii ăştia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptăţiţi. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câştiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căştigăm sâmbătă la despărţirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru stelişti. În anumite condiţii!” - Mihai Stoica.

Cu două etape înainte de finalul sezonului din Liga 1, CFR Cluj are un avantaj de două puncte în fața celor de la FCSB.

Ardelenii mai au de jucat cu CS U Craiova (acasă) și cu FCSB (în deplasare), în timp ce FCSB mai are meciurile cu Voluntari (deplasare) și CFR Cluj (acasă).