Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, nu a fost de acord cu declarațiile lui Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, care a vorbit despre susținerea masivă primită de „cormorani” pe tot teritoriul Marii Britanii. Cele două echipe se află în luptă directă pentru câștigarea Premier League, cu trei etape rămase de disputat.

Foto:

Discuțiile în contradictoriu au plecat de la o declarație a lui Pep Guardiola, care a susținut că Manchester City nu beneficiază de susținerea generală în Anglia pe care o are Liverpool.

„Toată lumea din această ţară o susţine pe Liverpool... presa şi toată lumea. Bineînţeles, pentru că Liverpool are o istorie incredibilă în competiţiile europene.

Nu şi în Premier League, pentru că au câştigat un titlu în 30 de ani, dar nu este deloc o problemă pentru mine această susținere generală" - Pep Guardiola.

Jurgen Klopp i-a răspuns prompt lui Pep Guardiola

„Nu am idee dacă toată ţara ne susţine. Nu este sentimentul pe care îl am când mergem în alte locuri, de fapt este chiar opusul.

Locuiesc la Liverpool. Aici mulţi oameni vor să câştigăm campionatul, asta e sigur. Dar chiar şi aici probabil că este doar 50% (n.r. - referire la cealaltă echipă din oraş, Everton).

Nu ştiu în ce stare a fost Pep când a spus asta. Să fii eliminat din Liga Campionilor este destul de greu de acceptat. Liverpool a ajuns în finală și poate de asta a spus acele lucruri" - Jurgen Klopp.

Programul lui Manchester City și Liverpool pentru finalul sezonului în Premier League

Manchester City este favorită în acest moment să câştige Premier League, având trei puncte avans în clasament în fața lui Liverpool.

Ambele echipe mai au trei jocuri rămase de disputat în acest sezon.

Manchester City mai are de jucat cu Wolverhampton şi West Ham United, în deplasare, precum şi cu Aston Villa, acasă.

Liverpool va evolua întâi pe terenul celor de la Aston Villa, apoi, tot în deplasare, cu Southampton şi în final cu Wolverhampton, pe teren propriu.