Deși a eliminat Juventus și Bayern Munchen din Liga Campionilor, Villarreal pleacă cu a doua șansă în fața lui Liverpool în meciul de marți, de acasă, din returul semifinalelor celei mai importante competiții intercluburi (în tur trupa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 2-0).

Foto:

Liverpool a câștigat turul cu Villarreal de pe Anfield din semifinalele Ligii Campionilor prin două goluri reușite în trei minute (Estupinan '53 - autogol și Mane '55).

Trupa lui Jurgen Klopp a mai avut două goluri anulate pe Anfield.

În sezonul 2015/2016 din Europa League, Liverpool a învins Villarreal cu 4-1 la general și s-a calificat în finala Europa League.

Unai Emery, tehnicianul lui Villarreal: „Suntem într-o formă bună la jocurile de acasă, dar pornim cu un handicap de două goluri. Suntem nerăbdători să evoluăm în fața propriilor fani și dorim să ne bucurăm la maxim de moment”.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool: „Trebuie să fim pregătiți pentru că Villarreal ne va presa și va încerca să marcheze cât mai mult. Nu ne așteptăm ca meciul să fie ușor și nu știm dacă vom mai avea prea curând șansa calificării într-o finală a Ligii Campionilor, așa că trebuie să profităm”.

Echipe probabile

Villarreal: Rulli: Foyth, Albiol, Pau Torres, Estupiñán; Parejo, Capoue, Coquelin: Lo Celso, Moreno, Paco Alcàcer

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago Alcántara; Salah, Mané, Luis Díaz

Villarreal - Liverpool va avea loc marți, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Digisport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

În cealaltă semifinală (returul ei va avea loc pe 4 mai), Manchester City joacă în deplasare contra lui Real Madrid (în tur echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-3).

Finala de pe Stade de France va avea loc pe 28 mai.