​West Ham United a deschis o anchetă după ce doi comentatori ai unui post de radio german s-au plâns că au fost agresaţi la meciul disputat, joi, la Londra, cu Eintracht Frankfurt, în manșa tur a semifinalelor Europa League, informează lequipe.fr.

West HamFoto: Mike Hewitt / PA Images / Profimedia

Jurnaliştii Philipp Hofmeister şi Tim Brockmeier spun că au fost atacaţi după golul de 1-1 înscris de Michail Antonio în minutul 21 şi au fost nevoiţi să se mute pe alte locuri, la pauză.

În incident, casca unuia dintre cei doi comentatori ar fi fost smulsă şi aruncată la pământ.

„Ai în permanenţă sentimentul că ar putea veni ceva din spate, un pumn sau ceva de genul acesta. Visele mele despre fotbalul englezesc au fost spulberate”, a spus unul dintre ei, în direct.

Gruparea engleză a promis că îi va indentifica pe agresori.

„În conformitate cu abordarea noastră de toleranţă zero, orice persoană identificată va fi anunţată la poliţie. Aceştia vor avea interdicţie pe termen nedefinit pe London Stadium şi nu vor avea voie să călătorească la meciurile din deplasare ale clubului. Nu există loc pentru acest tip de comportament”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului englez, citat de News.ro.

West Ham United a fost învinsă de echipa Eintracht Frankfurt, miercuri, cu scorul de 2-1, în prima manşă a semifinalelor Europa League.

Oaspeții au marcat prin Knauff ('1), Kamada ('54), iar gazdele au punctat prin Michail Antonio ('21).

Partida retur va avea loc peste o săptămână.