După ce a eliminat Juventus și Bayern Munchen, Villarreal înfruntă puternica Liverpool, în deplasare, miercuri seara, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Villarreal a eliminat pe rând Juventus (4-1 la general) și Bayern Munchen (2-1 la general) înainte de duelul cu Liverpool din semifinalele Champions League.

Liverpool s-a calificat în finala Europa League din sezonul 2015/2016 cu 4-1 la general în fața trupei antrenate acum de Unai Emery.

Un nou episod al confruntărilor directe Liverpool - Villarreal va avea loc miercuri, de la ora 22:00, pe Anfield, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool: „Am făcut o analiză corectă în ceea ce privește Villarreal și mă pot declara impresionat. Aveam mult respect față de Unai Emery și echipa sa, dar după analiza făcută suntem și mai concentrați pentru duelul de miercuri. Unai Emery face o treabă incredibilă în Spania. Echipa sa are diferite metode de a presa și a reacționa la diferitele rezultate”.

Unai Emery, tehnicianul lui Villarreal: „Orice echipă ajunsă până în această fază este aici pentru că merită asta. Liverpool știe că nu le va fi ușor cu noi. Am eliminat Juventus și Bayern. Ei se simt favoriți, dar au respect pentru noi. Este cea mai bună echipă a lui Liverpool pe care am văzut-o, dar noi vom încerca să-i învingem”.

Echipe probabile

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago Alcántara; Salah, Jota, Mané

Villarreal: Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Estupiñán; Parejo, Capoue, Coquelin: Lo Celso, Alcácer, Danjuma

Liverpool - Villarreal va avea loc miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Digisport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Returul este programat la 3 mai.