Antonio Rudiger va evolua pentru ​Real Madrid începând din sezonul viitor, informează presa internațională. Fundașul german nu și-a prelungit contractul cu Chelsea și a ajuns un acord cu gruparea din LaLiga.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jucătorul de 29 de ani ar urma să semneze un contract pe patru ani cu viitoarea campioană a Spaniei.

Antrenorul Thomas Tuchel a confirmat faptul că fundaşul nu şi-a prelungit contractul cu Chelsea şi va părăsi gruparea engleză la finalul sezonului.

„Ne va lipsi foarte mult. Va fi o provocare, dar, indiferent cât de mult îl iubesc pe Toni şi cât de mare a fost rolul său, va exista viaţă la Chelsea fără Toni Rudiger. Vom găsi soluţii”, a spus Tuchel, după meciul cu West Ham United.

Rudiger, care are un salariu de peste 270.000 de euro pe săptămână, a ales să plece de pe Stamford Bridge, deoarece nu poate semna un nou contract din cauza sancţiunilor cu care se confruntă Roman Abramovich după ce Rusia a invadat Ucraina.

De serviciile lui Rudiger au mai fost interesate Barcelona, PSG şi Juventus, dar el a ales să meargă la Madrid.

Internaţionalul german este la Chelsea din 2017, după ce a mai jucat la VfB Stuttgart şi AS Roma. El are 196 de partide jucate la formaţia lodoneză, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2021, scrie News.ro.