Collectif Ultras Paris, un grup de fani ai lui PSG, a anunțat că va părăsi stadionul Parc des Princes înainte de finalul partidei de sâmbătă împotriva lui Lens. Un egal îi este suficient echipei pariziene pentru a-și asigura titlul în Ligue 1.

Fanii lui PSGFoto: Captura YouTube

Colectivul Ultras Paris (CUP) a luat această decizie în semn de protest față de performanțele sub așteptări ale echipei pariziene, care a fost eliminată de Real Madrid în optimile Ligii Campionilor.

CUP va părăsi tribuna Auteuil de pe Parc des Princes din minutul 75 al întâlnirii contra lui Lens, în condițiile în care scorul este favorabil lui PSG.

Un egal îi este suficient echipei din capitala Franței pentru a-și asigura titlul cu numărul zece din istorie în Ligue 1.

„Invităm toţi suporterii parizieni să vină şi să sărbătorească titlul alături de noi în faţa tribunei Auteuil din minutul 75 al partidei cu Lens dacă scorul este în favoarea noastră. Vom ieşi apoi din tribune pentru a ne aduna în faţa Auteuil (n.r. în afara stadionului) și a sărbători sfârşitul unui sezon în care doar suporterii au fost la înălţime” - Collectif Ultras Paris.

PSG - Lens se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, în etapa a XXXI-a din Ligue 1.