Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, susține că fizioterapeuții echipei au aplicat nu mai puțin de 71 de tratamente medicale după partida englezilor din returul sferturilor Ligii Campionilor contra lui Atletico Madrid.

HotNews.roFoto: Hotnews

Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor săptămâna trecută în fața lui Atletico Madrid după un egal alb pe Wanda Metropolitano (în tur a fost 1-0 pentru englezi).

Pep Guardiola susține că fizioterapeuții lui Manchester City au aplicat 71 de tratamente medicale mai multor jucători ai echipei după confruntarea cu Atletico Madrid, conform Marca.com.

Pep Guardiola: „Numărul tratamentelor a fost mult mai mare decât normalul”

„Fizioterapeuții noștri au aplicat 71 de tratamente medicale după confruntarea cu Atletico. Am văzut asta cu ochii mei.

Doctorul a venit la mine și m-a întrebat ce s-a întâmplat pentru că numărul de tratamente era mult mai mare decât cel normal.

Fizioterapeuții au avut de muncă la hotel după meciul cu Atletico, în dimineața următoare, înainte de sesiunile ulterioare de antrenamente și la meciul următor.

Nu a fost vorba doar de unul sau doi jucători. Mai mulți fotbaliști au avut nevoie de îngrijiri medicale. După meciul de la Madrid noi nu am avut timp de antrenamente așa cum ar fi fost normal” - Pep Guardiola.

Meciul de pe Wanda Metropolitano a fost unul dur, la finalul căruia Felipe a fost eliminat pentru intrările imprudente la jucătorii lui Manchester City, iar fotbaliștii celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală.

Pentru trupa lui Pep Guardiola a urmat sâmbătă confruntarea cu Liverpool din semifinalele Cupei Angliei, pierdută cu scorul de 2-3.