Fanii lui Liverpool au avut o reacție impresionantă de susținere a lui Cristiano Ronaldo, atacantul rivalilor de la Manchester United. Fotbalistul lusitan a anunțat că unul dintre gemenii săi (un băiețel) a murit imediat după naștere, iar susținătorii „cormoranilor” au pus în scenă un moment emoționant la derbiul de marți seara.

Tricoul lui Cristiano Ronaldo pe AnfieldFoto: captura eurosport

Spectatorii de pe „Anfield” au aplaudat și i-au scandat numele lui Cristiano Ronaldo în minutul 7 al derbiului dintre Liverpool și Manchester United (Premier League, etapa XXX).

Aici poți vedea emoționantul moment dedicat lui Cristiano Ronaldo de către fanii lui Liverpool

Sursa video: Eurosport

Familia lui Cristiano Ronaldo le-a mulțumit fanilor lui Liverpool

Nu a mai fost loc de rivalitate în fața unui asemenea incident nedorit, iar fanii lui Liverpool au arătat caracter.

Gestul acestora nu a rămas fără ecou, familia lui Cristiano Ronaldo mulțumindu-le fanilor prin intermediul surorii atacantului portughez.

„Mulțumim, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi azi”, a fost mesajul transmis de Elma, sora lui Cristiano Ronaldo.

Liverpool s-a impus cu 4-0 împotriva rivalilor de la Manchester United, iar trupa lui Jurgen Klopp se află provizoriu pe primul loc din Premier League (două puncte avans față de Manchester City, dar și un meci mai puțin disputat în dreptul „cetățenilor”).