Liverpool a învins fără drept de apel Manchester United, scor 4-0, marți, într-o restanță din etapa a XXX-a din Premier League. Pe Anfield, fanii echipei lui Jurgen Klopp au pregătit un moment special pentru Cristiano Ronaldo, al cărui băiat a murit la naștere.

HotNews.roFoto: Hotnews

Liverpool a marcat prin Diaz '5, Salah '22, '85 și Mane '68.

Fanii lui Liverpool l-au aplaudat la scenă deschisă pe Cristiano Ronaldo în minutul șapte (numărul de pe tricou său), în semn de solidaritate față de fotbalistul portughez care trece prin momente dificile.

Cristiano Ronaldo a anunţat, luni seara, că unul dintre gemenii (un băiețel) pe care Georgina Rodriguez, partenera sa, i-a născut, a murit la naștere.

Celălalt copil (o fetiță) a supraviețuit nașterii. Cristiano Ronaldo mai are încă patru copii, dintre care trei făcuți cu mame-surogat.

În Premier League, Liverpool a trecut pe prima poziție, cu 76 de puncte. Manchester City ocupă locul doi, cu 74 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Manchester United ocupă locul șase, cu 54 de puncte, la egalitate cu Arsenal, de pe locul cinci, care are două meciuri în minus.

Rezumatul partidei dintre Liverpool și Manchester United:

sursa: Eurosport