Cristiano Ronaldo a anunţat, luni seara, că unul dintre gemenii pe care Georgina Rodriguez, partenera sa, i-a născut, a murit la naștere. Cuplul susține că celălalt nou-născut a supraviețuit.

HotNews.roFoto: Hotnews

​Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez anunțaseră în octombrie 2021 că așteaptă gemeni (un băiat și o fată). Starul portughez mai are încă patru copii.

Fotbalistul are trei copii făcuți cu mame-surogat. Cristiano Ronaldo Jr. este primul copil al portughezului, născut pe 17 iunie 2010. Starul lui Manchester United mai are doi gemeni, Eva și Mateo, născuți pe 8 iunie 2017.

În același an, Georgina Rodriguez a dat naștere celui de-al patrulea copil al portughezului, Alana. 2017 este și anul în care cei doi au devenit un cuplu.

Mesajul transmis de Cristiano Ronaldo după vestea cumplită

Fotbalistul lui Manchester United a anunțat pe Instagram faptul că unul dintre gemenii pe care îi aștepta cu partenera sa a murit.

Vedeta portugheză a adăugat că își vor lua puterea pentru a trece mai departe de la fetița lor nou-născută care a rezistat nașterii.

„Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte.

Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a face față acestui moment și de a avea puțină speranță și fericire în suflet.

Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor medicale pentru grijă și susținere.

Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în aceste momente dificile.

Băiatul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu” - Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez.