​Cristiano Ronaldo a salvat-o pe Manchester United în meciul cu Norwich: portughezul a înscris trei goluri și formația de pe Old Trafford s-a impus cu 3-2, sâmbătă, în etapa a XXXIII-a din Premier League.

Cristiano RonaldoFoto: Twitter - Manchester United

Cu cele trei reușite, care au reprezentat tripla cu numărul 60 din carieră, Ronaldo a ajuns la 21 de reuşite pentru United în acest sezon, în toate competiţiile.

Potrivit The Sun, citta de RMC Sport, o clauză din contractul portughezului prevede un bonus de 750.000 de lire sterline (900.000 de euro), în cazul în care atacantul marchează 20 de goluri.

După această limită, fiecare gol înscris de Ronaldo este recompensat cu 100.000 de lire sterline (120.000 de euro), astfel că internaţionalul portughez de 37 de ani a câştigat peste un milion de euro după evoluţia lui de sâmbătă, scrie News.ro.

Jocul lui Ronaldo a fost lăudat după meci de antrenorul echipei Manchester United, Ralf Rangnick.

„Nu cred că este necesar să vorbim despre performanţa lui Cristiano de astăzi (n.r. sâmbătă). Încă un hat-trick şi, la fel ca împotriva formaţiei Tottenham (n.r. tot 3-2, la 12 martie), a făcut din nou diferenţa. Cel puţin două din cele trei goluri sunt dificil de marcat, al doilea şi al treilea.

(n.r. -Viitorul său) Nu depinde de mine, Cristiano mai are un an de contract. Va fi o decizie pe care noul manager va trebui să o ia împreună cu consiliul de administraţie. Dar, din nou, a arătat atât împotriva lui Tottenham, cât şi astăzi că poate face diferenţa în momentele şi jocurile importante. Nu este o coincidenţă faptul că el deţine recordul all-time de goluri (810). Şi a dovedit-o din nou", a spus Rangnick, care va părăsi clubul la finalul sezonului.